Monday, September 20, 2021


Fermierii pot depune cererile unice la suprafață, în cadrul campaniei derulate de APIA

Fermierii pot depune, de luni, cererile unice la suprafață în cadrul campaniei derulate de APIA. Documentele vor putea fi depuse…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 1, 2021

Fermierii pot depune, de luni, cererile unice la suprafață în cadrul campaniei derulate de APIA. Documentele vor putea fi depuse până în 15 mai online.

Potrivit lucrătorilor APIA trebuie completată o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafețe de teren în diferite localități sau județe. Fermierii trebuie să-și actualizeze toate informațiile din solicitare. De asemenea, fermierii trebuie să verifice împreună cu primăria pe raza căreia dețin terenul situația înscrierilor din Registrul Agricol al Terenului și să permită primăriei să transmită adeverința doveditoare către APIA. Documentele care fac dovada că terenul agricol este la dispoziția fermierului trebuie încheiate înaintea depunerii cererii unice de plată. Agricultorii vor fi contactați de funcționarii APIA în vederea finalizării electronice a cererii pentru programarea legată de semnarea cererii și declarațiilor atașate acesteia.

 

Sursa: rador.ro