Saturday, May 25, 2024


Luare de ostatici cu final tragic la Oneşti.Unul dintre muncitorii înjunghiați a murit pe loc, iar al doilea a decedat la spital.

Luare de ostatici cu final tragic la Oneşti, judeţul Bacău. Un bărbat a sechestrat, apoi a înjunghiat doi muncitori care…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 1, 2021

Luare de ostatici cu final tragic la Oneşti, judeţul Bacău. Un bărbat a sechestrat, apoi a înjunghiat doi muncitori care lucrau în apartamentul său. Unul dintre muncitori a murit pe loc, iar al doilea a decedat la spital. Şi agresorul este la spital după ce a fost împuşcat.

Totul s-a petrecut luni după-amiază.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani i-a sechestrat în locuință pe cei doi muncitori care lucrau în apartamentul pe care omul îl pierduse în instanță.

Muncitorii fuseseră angajați de noii proprietari să facă lucrări de reparații și de reamenajare a imobilului.

Agresorul a sunat la poliție să anunțe sechestrarea muncitorilor și să-și prezinte revendicările.

Situația a scăpat însă de sub control. Bărbatul de 68 de ani l-a înjunghiat mortal pe unul dintre muncitori, iar pe al doilea l-a rănit grav. Acesta a fost transportat la spital și a decedat la câteva minute distanță. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut face nimic.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului l-au împușcat pe agresor în umăr și în picior. Atacatorul este în viață, dar în stare gravă la spital.