Sunday, August 14, 2022


Elevii onesteni, cei mai creativi la „Atelierul de Mărțișoare”organizat de Biblioteca Radu Rosetti

În prima zi de primăvară biblioteca Rosetti s-a animat de copii. Aceștia au participat în Spațiul Multifuncțional la ”Atelierul de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 4, 2021

În prima zi de primăvară biblioteca Rosetti s-a animat de copii. Aceștia au participat în Spațiul Multifuncțional la ”Atelierul de mărțișoare”. Au realizat sub îndrumarea dnei. Monica Drulea mărțișoare -mandale, prin tehnica punctului.

Elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială ”Emil Racoviță” Onești, alături de învățătoarea Oana Adina Vîlcu  ne-au călcat pragul bibliotecii și au adus în dar bucuria primăverii.

În cadrul ”Atelierului de Mărțișoare” s-a povestit despre semnificația zilei de 1 martie, cum se sărbătorește la noi și de către celelalte popoare prima zi de primăvară, iar apoi copiii s-au apucat să picteze propriile lor mărțișoare. Au fost ajutați de Monica Drulea, care le-a explicat tehnica punctului.

Scopul atelierului a fost de a-și dezvolta creativitatea și simțul estetic, iar dacă ne uităm la rezultatul final, putem spune că micii artiști au pus tot sufletul în realizarea mărțișoarelor.