Friday, June 18, 2021


Onestenii vor teatru! Biletele la spectacolul SCANDAL ÎN FAMILIE s-au epuizat în mai putin de o zi

Biletele puse în vânzare astăzi pentru cele doua reprezentații ale piesei de teatru SCANDAL IN FAMILIE ce se va juca…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 10, 2021

Biletele puse în vânzare astăzi pentru cele doua reprezentații ale piesei de teatru SCANDAL IN FAMILIE ce se va juca în 22 și 23 martie 2021, la sala Cinema Capitol s-au epuizat în câteva ore.

Pentru ca Oneștiul se afla în scenariul galben nu au fost disponibile decât câte 90 de bilete per spectacol, pentru a nu depăși 30% din numărul total de locuri.

Luni, 22 martie 2021 și marți, 23 martie 2021, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, piesa de teatru SCANDAL IN FAMILIE, în regia lui Răzvan Săvescu, cu o distribuție de excepție:  Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Andreia Mateiu/Paula Chirilă, Alexandra Apetrei/Anca Dinicu, Răzvan Oprea și Andrei Mateiu.

Spectacolul, realizat după textul „Swing! Having wonderful the whish you were her”, de Bill Zeldt și Jane Milmore, este o comedie spumoasă, o farsă contemporană, care nu lasă deoparte nimic din ceea ce poate face deliciul publicului: pasiuni vinovate, încurcături amuzante și relații interzise, gaguri și comic de situație, care vor stârni hohote de râs și bună dispoziție. Spectacolul durează 1 și 30 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor  regulilor de securitate și distanțare socială.

Organizatā pentru prima data în anul 2012, STAGIUNEA TEATRALA, un proiect al Primăriei Onești, a adus pe scena Cinema Capitol nume mari ale teatrului romanesc și a bucurat, aproape, în fiecare luna, mii de onesteni care au cumpărat bilete pentru a veni la teatru.