Wednesday, July 17, 2024


O tânără de 25 de ani a furat îmbrăcăminte de peste 4000 de lei din mai multe magazine din Bacău

La data de 10 martie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 11, 2021

La data de 10 martie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Adjud la o persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 28 ianuarie-25 februarie a.c., bănuita ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte de pe rafturile unor magazine de pe raza municipiului Bacău, prin îndepărtarea sistemelor de siguranţă de pe produse, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.100 de lei.

Ca urmare a prinderii în flagrant delict a tinerei de 25 de ani, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv bunuri în valoare de 800 de lei.

În locuinţa celei în cauză, au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi sumele de 70.800 de lei, 1000 de lire sterline şi 880 de euro. Bănuita a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru dispunerea unor măsuri preventive, sens în care, unitatea de parchet a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, precum şi măsura sechestrului asigurator asupra sumelor de bani menţionate.