Sunday, May 19, 2024


Șapte persoane rănite într-un accident rutier pe DN 28

Şapte persoane au fost rănite după ce un microbuz care transporta muncitori şi un autoturism au fost implicate, vineri dimineaţa,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 12, 2021

Şapte persoane au fost rănite după ce un microbuz care transporta muncitori şi un autoturism au fost implicate, vineri dimineaţa, într-o coliziune pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.

‘În această dimineaţă, în jurul orei 07,11, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident care a avut loc la ieşirea din localitatea Leţcani către Podu Iloaiei între un microbuz şi un autoturism, în urma căruia au rezultat mai multe victime. Cercetările continuă’, au informat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că în microbuz se aflau nouă persoane, iar în autovehicul două.

Şapte dintre victime au necesitat asistenţă medicală. Cinci dintre ele vor fi duse la UPU de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iaşi, alte două la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Neurochirurgie.

 

La faţa locului au fost trimişi să intervină 17 subofiţeri ISU, descarcerarea, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.