Sunday, September 19, 2021


Bătaie ca-n filme! Reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore, trei bărbaţi, din Bacău, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 13, 2021

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore, trei bărbaţi, din Bacău, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Gării din municipiul Bacău, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmi. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, trei tineri aflaţi într-un autoturism în parcarea din faţa unei săli de jocuri, ar fi fost acroşaţi de un alt autovehicul în care se aflau două persoane, de 55 şi 26 de ani, din localitate.

Cei cinci bărbaţi ar fi coborât din autoturisme şi s-ar fi lovit reciproc, cu obiecte contondente. Din încăierare au fost avariate două autoturisme ce erau parcate în zonă. Ulterior, cei doi bărbaţi din autoturismul care a provocat coliziunea, ar fi plecat de la faţa locului, iar ceilalţi trei ar fi abandonat autoturismul, plecând pe jos.

Poliţiştii au depistat şi identificat persoanele implicate în incident.

În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au reţinut trei dintre bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.