Sunday, December 5, 2021


Trei bărbaţi din Tecuci au fost reținuți după ce au înşelat mai multe persoane prin metoda COVID

Trei bărbaţi din Tecuci au fost reținuți după ce au înşelat mai multe persoane din judeţul Vrancea prin metoda COVID….

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 13, 2021

Trei bărbaţi din Tecuci au fost reținuți după ce au înşelat mai multe persoane din judeţul Vrancea prin metoda COVID. Ei îşi sunau victimele, cărora le spuneau că au o rudă bolnavă de COVID în spital și le cereau bani pentru tratament.

Cei trei bărbați își alegeau victimele sunând la întâmplare diverse numere de telefon şi, după ce descopereau o posibilă victimă, susţineau că sunt de la spitalul unde este internată o rudă a victimei. În numele așa-zisului medic, ei cereau diferite sume de bani pentru tratament, bani pe care îi ridicau ulterior chiar de la domiciliul victimei. Escrocii au reuşit să înşele cinci persoane prin metoda COVID, scrie Mediafax.

Bărbaţii de 21, 29 şi 39 de ani au fost identificaţi şi reţinuţi de Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi complicitate la înşelăciune în formă continuată.