Saturday, May 25, 2024


Peste 3500 de kg de deşeuri feroase indisponibilzate de poliţiştii oneşteni

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au indisponibilizat 3880 de kg de deşeuri feroase, de la un tânăr…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 15, 2021

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au indisponibilizat 3880 de kg de deşeuri feroase, de la un tânăr de 25 de ani, depistat în trafic. Acesta este cercetat penal.

La data de 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au oprit pe DN 11 A, în comuna Căiuţi, un tânăr de 25 de ani, din judeţul Vrancea, care se deplasa cu o autoutilitară.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior 3880 de kg de deşeuri feroase, fără documente de provenienţă.

Tânărul a prezentat poliţiştilor un aviz de însoţire a mărfii despre care există suspiciunea de a fi falsificat prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului.

Cantitatea de 3880 de lei, în valoare de aproximativ 4000 de lei a fost indisponibilizată de poliţişti, iar tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de fals în înscrusuri sub semnătură privată.

Sursa: IPJ Bacău