Sunday, August 14, 2022


Lista mașinilor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public al municipiului Onesti

Serviciul Public de Poliție Locală din cadrul Primăriei Onești a publicat lista cu mașinile fără stăpân sau abandonate identificate pe…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 18, 2021

Serviciul Public de Poliție Locală din cadrul Primăriei Onești a publicat lista cu mașinile fără stăpân sau abandonate identificate pe domeniul public.

Polițiștii au trimis somații tuturor deținătorilor acestor autoturisme. În cazul în care nu isi vor ridica mașinile în termenul prevazut de lege, aceștia risca amenzi între 1000 și 2000 de lei, precum și ridicarea autovehiculului și depozitarea acestuia într-un spațiu special amenajat.

Potrivit hotărârii Consiliului Local, acestea vor fi duse în parcarea de la Obor. Proprietarii lor trebuie sa știe ca dacă vor sa își recupereze autovehiculul vor trebui sa plătească o taxa de ridicare de 300 de lei și 100 de lei pentru prima zi de parcare. Pentru fiecare zi în care mașina va rămâne în Obor se va mai percepe o taxa de 50 de lei.

„Prin această activitate se urmărește eliberarea domeniului public ori privat ocupat nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere și menținerea curățeniei în oraș”, a declarat viceprimarul Adrian Jilcu.