Saturday, December 3, 2022


Au fost identificați cei doi bătrâni care au furat mai multe bijuterii din magazinele din Onești și Bacău

Polițiștii băcăuani au identificat două persoane, bănuite de comiterea a două fapte de furt, pe raza municipiilor Oneşti şi Bacău….

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 19, 2021

Polițiștii băcăuani au identificat două persoane, bănuite de comiterea a două fapte de furt, pe raza municipiilor Oneşti şi Bacău.

La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Bacău au identificat un bărbat de 60 de ani și o femeie de 64 de ani, ambii din judeţul Dâmboviţa, bănuiți de comiterea a două fapte de furt.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 16 decembrie 2020, respectiv 23 ianuarie a.c. a.c., cei doi ar fi sustras bijuterii din două magazine de specialitate, de pe raza municipiilor Oneşti şi Bacău, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 martie a.c., cei doi bănuiți de comiterea faptelor, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Cercetările continuă.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.