Saturday, May 25, 2024


ANM: Sâmbătă, 20 martie, o zi cu ploi și ninsori în toată țară

Vremea de sâmbătă, 20 martie, va fi marcată de cantități considerabile de precipitații sub formă de ninsoare și de ploaie….

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 20, 2021

Vremea de sâmbătă, 20 martie, va fi marcată de cantități considerabile de precipitații sub formă de ninsoare și de ploaie.

Vremea va fi mohorâtă, sâmbătă, 20 martie, bogată în precipitații în majoritatea zonelor țării. Va ninge la munte și în zonele de deal. În restul teritoriilor va ploua, după cum anunță meteorologii. Vântul va sufla slab și moderat. Cu unele intensificări în partea a doua a zilei în sudul Banatului și al Olteniei și în vestul Carpaților Meridionali.

„Este încă iarnă, nu numai în zona de munte, dar şi în zona centrală, în partea de est a ţării, chiar din punct de vedere termic putem să spunem că vremea este autentică de iarnă pentru cea mai mare parte a ţării, pentru că valorile maxime sunt uşor mai coborâte decât ceea ce ar fi normal pentru această perioadă din calendar.” A anunțat Elena Mateescu, director la Administrația Națională de Meteorologie (ANM).