Wednesday, May 1, 2024


Luni și marți, Adriana Trandafir și Marius Bodochi vor provoca la Onești un SCANDAL IN FAMILIE

Luni, 22 martie 2021 și marți, 23 martie 2021, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, piesa de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 22, 2021

Luni, 22 martie 2021 și marți, 23 martie 2021, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, piesa de teatru SCANDAL IN FAMILIE, în regia lui Răzvan Săvescu, cu o distribuție de excepție:  Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Andreia Mateiu/Paula Chirilă, Alexandra Apetrei/Anca Dinicu, Răzvan Oprea și Andrei Mateiu.

Spectacolul, realizat după textul „Swing! Having wonderful the whish you were her”, de Bill Zeldt și Jane Milmore, este o comedie spumoasă, o farsă contemporană, care nu lasă deoparte nimic din ceea ce poate face deliciul publicului: pasiuni vinovate, încurcături amuzante și relații interzise, gaguri și comic de situație, care vor stârni hohote de râs și bună dispoziție.

Spectacolul durează 1 și 30 de  minute, este organizat de Primăria Municipiului Onesti în cadrul proiectului „Stagiunea teatrala” și se va desfășura cu respectarea tuturor  regulilor de securitate și distanțare socială

.Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul galben, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 30% din numărul total de locuri.

Chiar și așa, biletele pentru cele doua spectacole s-au epuizat în. mai putin de o zi de la punerea lor în vânzare.