Friday, June 14, 2024


A fost reținut de polițiștii din Moinesti după ce a furat mai multe plase de gard de la o sondā

Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au identificat un bărbat de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 24, 2021

Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au identificat un bărbat de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă săvârșită la data de 15 martie a.c..

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, 22 martie a.c., polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au identificat un bărbat de 47 de ani, din comuna Zemeş, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 15 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras plase de gard ce împrejmuiau o sondă petrolieră.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.