Sunday, September 19, 2021


BACĀU: Trei bărbați sunt cercetați penal după ce ar fi răpit un copil de 2 ani

Trei bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce ar fi răpit un copil în…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 30, 2021

Trei bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce ar fi răpit un copil în vârstă de 2 ani din braţele mamei sale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de către o tânără din comuna Secuieni, despre faptul că fostul concubin, însoţit de alţi doi bărbaţi, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi luat copilul de 2 ani şi ar fi plecat cu un autoturism către municipiul Bacău.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Astfel, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost oprit pe DN 2 E 85, în localitatea Fărăoani. Poliţiştii au identificat cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, care ar fi luat minorul în cauză, cu intenţia de a-l transporta la domiciliul tatălui, pe raza judeţului Buzău. Minorul a fost încredinţat mamei, iar cei trei bănuiţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe sub forma violenţei în familie‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Doi dintre bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi, ulterior, prezentaţi instanţei, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.