Saturday, January 29, 2022


Antreprenor local:”Astfel de întâlniri cu mediul de afaceri din Onești ar trebui organizate trimestrial”

Miercuri, 31 martie 2021, la sediul primăriei a avut loc întâlnirea reprezentanților mediului de afaceri din Onești cu primarul muncipiului,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 1, 2021

Miercuri, 31 martie 2021, la sediul primăriei a avut loc întâlnirea reprezentanților mediului de afaceri din Onești cu primarul muncipiului, Laurențiu Neghinā.

Întâlnirea a fost inițiată chiar de edilul urbei care a vrut sa afle direct de la oamenii de afaceri problemele cu care se confrunta întreg mediul de afaceri, în plan local, dar și ce poate face administrația publica locală pentru  dezvoltarea firmelor din Onești pentru a putea crea noi locuri de munca.

Dumitru Coman, Chief Technical Officer Chimcomplex:” Mulțumesc Primăriei Onești pentru aceasta inițiativā. Cred ca a fost una benefică, dar  pentru cā au fost abordate foarte multe subiecte recomand ca pe viitor ședința sā fie structurata pe doua categorii: una în care sa fie discutate probleme punctuale, curente, iar a doua în care sa fie abordate probleme strategice.”

Burlac Veaceslav, manager Mango Holding, administrator Carom Onești: ” Salut inițiativa domnului primar pentru cā a organizat aceastā   platforma în care reprezentanții mediului de afaceri sa împartaseasca problemele pe care le au, dar, în același timp, și oamenii de afaceri pot fi informați de proiectele administratiei publice locale”.

Marcel Colpos, antreprenor Marco Group:” O întâlnire foarte interesanta pentru mediul de afaceri din Onești. Cred ca astfel de discuții ar trebuie sa fie organizate trimestrial pentru cā, astfel poți urmări câte din problemele abordate s-au rezolvat sau se aflā în curs de rezolvare.”

Primarul Municipiului Onesti, Laurențiu Neghinā s-a arătat deschis propunerilor venite din partea antreprenorilor din Onești și a promis ca, alături de colegii din aparatul de specialitate va face tot posibilul pentru a reduce birocrația, dar și sā sprijine mediul de afaceri prin proiectele UAT Onești.

De asemenea, edilul a anunțat ca astel de întâlniri vor fi organizate periodic.