Sunday, September 19, 2021


Acțiuni concrete după întâlnirea primarului Neghinā cu oneștenii din zona Victor Babeș

     Așa cum a anunțat încă de săptămână trecută, Laurențiu Neghinā, primarul muncipiului Onești, s-a întâlnit miercuri, 31 martie…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 3, 2021

     Așa cum a anunțat încă de săptămână trecută, Laurențiu Neghinā, primarul muncipiului Onești, s-a întâlnit miercuri, 31 martie 2021 cu locuitorii din Victor Babeș 2-6 pentru a identifica, în teren,problemele din aceasta parte a orașului.
    Întâlnirea a fost una benefică pentru onestenii care locuiesc în aceasta zona având în vedere ca și-au putut expune doleanțele direct primarului, dar și pentru ca vor urma lucrări de reabilitare pe aceasta strada, în următoarea perioadā.
    Edilul a declarat cā „pe lângă problemele care îmi erau deja cunoscute, am reținut și cerințe noi. Cu ajutorul lucrătorilor DPP, în perioada următoare vom remedia iluminatul public, parcările, drumurile și spațiile verzi din aceasta zona.”
     De asemenea, Laurențiu Neghinā a anunțat și unde va avea loc următoarea întâlnire cu onestenii. Miercuri, 7 aprilie 2021, ora 17.00, primarul Oneștiul se va întâlni cu locuitorii din zona de sus a orasuliui, în parcarea din fata sediului Raja.