Saturday, May 25, 2024


Loteria Română lansează o nouă ediție ”Lozul mirilor”

‘Lozul mirilor’ este unul dintre cele mai apreciate produse loteristice, iar faptul că ocupă un loc important în preferinţele românilor…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 3, 2021

‘Lozul mirilor’ este unul dintre cele mai apreciate produse loteristice, iar faptul că ocupă un loc important în preferinţele românilor este confirmat de alegerea pe care o fac jucătorii pentru veteranul loz în plic care a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, a anunţat vineri Loteria Română.


Potrivit sursei citate, peste 630.200 de premii în valoare totală de 3,72 milioane de lei sunt puse la bătaie de Loteria Română pentru această nouă ediţie ‘Lozul mirilor’, anunță Agerpres.

Cele mai mari premii care pot fi câştigate de jucători cu ‘Lozul mirilor’ sunt de 20.000 de lei fiecare.

‘Lozul mirilor’ poate fi achiziţionat din agenţiile loto din toată ţara cu numai 3 lei, iar câştigurile sunt în valoare de 3 lei, 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 500 de lei, 5.000 de lei, cele mai mari premii puse în joc fiind în valoare de 20.000 de lei fiecare.

„Jucătorii au posibilitatea să aleagă cel mai potrivit produs loteristic în funcţie de preferinţe şi, de ce nu, de momentul şi importanta etapei de viaţă pe care o trăiesc. Aceasta este o prioritate pentru Loteria Română care împărtăşeşte cu jucătorii săi bucuria unor câştiguri importante la loto”, se menţionează în comunicat.