Saturday, January 29, 2022


2 milioane de euro. Atât cere familia uneia dintre victimile criminalului de la Onești, de la polițiștii implicați în operațiunea de salvare și Ministerului de Interne

Familia uneia dintre victimele din cazul Onești cere 2 milioane de euro cu titlu de despăgubiri morale de la agenții…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 5, 2021

Familia uneia dintre victimele din cazul Onești cere 2 milioane de euro cu titlu de despăgubiri morale de la agenții care au fost implicați în operațiunea eșuată de salvare, conducerea Poliției și a Ministerului de Interne. Este vorba despre unul dintre cei doi muncitori, cel mai tânăr, scrie g4media.ro

Fratele, cumnata și nepoții persoanei decedate s-au constituit părți civile în anchetă. 1.000.000 euro cere fratele, 500000 euro cumnata și câte 250000 euro cei doi nepoți, anunță avocatul acestora, Adrian Cuculis.

Pe 1 martie, un bărbat de 68 ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, după care a anunţat la 112 că îi va omorî. La faţa locului au venit forţele de ordine şi un negociator care au încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să nu recurgă la faptă.

Bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, moment în care forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

În prezent, agresorul, Gheorghe Moroșan, este arestat pentru infracțiunea de omor calificat, iar şeful IPJ Bacău, adjunctul acestuia, precum şi şeful Poliţiei Oneşti şi adjunctul acestuia au fost înlocuiți din funcții.