Saturday, January 29, 2022


Acțiuni ale polițiștilor în stațiunea Slănic-Moldova. Au fost date peste 50 de amenzi, iar peste 25 de hoteluri și restaurante verificate

La data de 04 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Staţiunii Slănic Moldova, împreună cu reprezentanţii I.T.M ŞI D.S.V.S.A Bacău au…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 6, 2021

La data de 04 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Staţiunii Slănic Moldova, împreună cu reprezentanţii I.T.M ŞI D.S.V.S.A Bacău au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilegale şi a respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţiştii au controlat 60 de autovehicule şi au legitimat peste 100 de persoane care au fost instruite cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SAR-COV2 . De asemenea, au fost controlate 26 de obiective, respectiv, terase, hoteluri, restaurante, parcuri. 6 administratori de unităţi economice au fost invitaţi la sediul instituţiilor participante pentru verificări suplimentare.

Poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.700 de lei, din care 17 în baza Legii 55/ 2020, 31 la regimul circulaţiei rutiere, iar restul la alte acte normative. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.