Sunday, May 19, 2024


EXCLUSIV: Urmând modelul primarului Piedone, Neghinā s-a pus pe treabă.Tarabe sociale și piațā volantā la Onesti

Primarul Municipiului Onesti, Laurențiu Neghinā a anunțat astăzi ca la ședința Consiliului Local din 19 aprilie  2021, va propune un…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 7, 2021

Primarul Municipiului Onesti, Laurențiu Neghinā a anunțat astăzi ca la ședința Consiliului Local din 19 aprilie  2021, va propune un proiect de hotărâre prin care  se vor aloca cu caracter permanent 5 tarabe în Piața Agroalimentara, având regim de tarabe sociale și care vor putea fi folosite gratuit de persoanele care comercializează cateva legume sau fructe.

De asemenea, alte 3 tarabe sociale vor fi amplasate în zona străzii B-dului Republicii nr.64, colt cu strada Doctor Victor Babeș unde va fi organizata o piața volantā.

Astfel, jandarmii nu vor mai amenda persoanele  care vând legume pe străzi, ci le vor duce în spațiile special amenajate din piețe.

De buna funcționare a acestui proiect se va ocupa Administrația Piețelor Onești cu ajutorul Poliției Locale.

Cel mai probabil, cele 8 tarabe vor fi funcționale la sfârșitul acestei luni.

Laurențiu Neghinā urmează  exemplul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone care  a dispus ca Administrația Piețelor să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor.