Saturday, September 18, 2021


Bacău:150 de amenzi aplicate de polițisții rutieri

La începutul acestei săptămâni, polițiștii de la rutieră şi cei de ordine publică au continuat activităţile pentru prevenirea și combaterea…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 9, 2021

La începutul acestei săptămâni, polițiștii de la rutieră şi cei de ordine publică au continuat activităţile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere la nivelul județului Bacău.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au legitimat 289 de persoane şi au controlat 238 de autovehicule. Totodată, au efectuat 147 de testări cu aparatul etilotest. De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni și aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, dintre care 106 conform O.U.G. 195/2002.

Poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru indisciplina pietonală și restul pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut 19 permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h şi au retras 4 certificate de înmatriculare.