Friday, January 28, 2022


Lucrāri de reabilitare a parcārilor si strāzilor demarate în urma întalnirilor primarului Neghinā cu onestenii

Primăria Municipiului Onești a demarat, în aceastā perioadā, mai multe lucrări de reabilitare a parcărilor și străzilor din oraș. Laurențiu…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 13, 2021

Primăria Municipiului Onești a demarat, în aceastā perioadā, mai multe lucrări de reabilitare a parcărilor și străzilor din oraș. Laurențiu Neghinā s-a aflat în teren saptāmânile trecute tocmai pentru a afla de la onesteni problemele pe care le au în zonele în care locuiesc.

Astfel, după întrevederea edilului cu onestenii din zona Victor Babeș 2-6 au început lucrările de reabilitare a parcărilor și drumului și a spațiului verde din aceastā incintā. Tot aici va fi remediat și iluminatul public.

De asemenea, se reabiliteazā parcările și pe strada Jupiter, în fata sediului Raja, dar și strada care unește cele douā parcări. Aceste lucrări au fost solicitate primarului la întâlnirea pe care a avut-o cu locuitorii din aceasta zonā.

Tot în aceste zile, se lucrează și pe strada Postei unde se montează pavele. Acțiuni de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale au loc și pe B-dul Oituz.

Primarul Laurențiu Neghina vrea în continuare sā afle nevoile onestenilor legate de zona în care locuiesc, direct de la ei. Astfel, miercuri, 14 aprilie. de la ora 17.00 va avea loc o noua întrevedere cu persoanele care locuiesc în blocurile de pe strada Daciei.