Friday, January 28, 2022


Scenariu pentru reluarea nunților din 15 mai: 200 de persoane în scenariul verde, 100 în cel galben

Pandemia a dat peste cap industria nunților, iar mirii nu mai numără acum zilele până la fericitul eveniment, ci de…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 13, 2021

Pandemia a dat peste cap industria nunților, iar mirii nu mai numără acum zilele până la fericitul eveniment, ci de câte ori l-au amânat.

În încercarea de a salva situația, cei care au afaceri în domeniu poartă discuții de mai bine de o lună cu reprezentanții Guvernului pentru reluarea nunților măcar din 15 mai, însă deocamdată nu au primit nici un răspuns.

Cei din industria nunţilor au prezentat Guvernului mai multe propuneri. Un scenariu optimist ar fi deschiderea sezonului din 15 mai, iar petrecerile să fie organizate în funcţie de incidența din fiecare localitate.

Alin Caraman, preşedinte Asociaţia furnizorilor din industria nunţilor: “Nu suntem pentru un număr de persoane fix la eveniment cum a fost anul trecut 50 interior şi 100 afară, ci numărul să fie în directă corelare cu suprafaţa de desfăşurare a evenimentului”, transmit Stirile Pro Tv.

Asta înseamnă că într-o sală de 500 de metri pătraţi ar putea participa – în scenariul verde 200 de persoane, în cel galben 100 de persoane, iar în cel roşu invitaţii să fie testaţi ori vaccinaţi.