Sunday, June 13, 2021


Doi angajați ai unei vulcanizari din județul Bacău au luat mașina unui client și s-au plimbat cu ea prin oraș pânā au fost prinși de polițiști

Polițiștii băcăuani au identificat doi tineri, bănuiți de abuz de încredere şi conducere fără permis. Din cercetările efectuate până în…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 14, 2021

Polițiștii băcăuani au identificat doi tineri, bănuiți de abuz de încredere şi conducere fără permis.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 11 aprilie a.c., un bărbat de 41 de ani, din comuna Prăjeşti ar fi lăsat autoturismul şi cheile unui angajat de la o vulcanizare din Bacău pentru reparaţii, urmând a prelua autovehiculul în ziua următoare.

În noaptea de 11/12 aprilie a.c., tânărul care a preluat autoturismul, angajat al societăţii respective, împreună cu un coleg de muncă, ambii de 17 ani, ar fi condus autoturismul respectiv pe raza municipiului Bacău, iar în jurul orei 03.30 ar fi revenit la sediul firmei, fiind depistaţi de poliţişti.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.