Friday, January 28, 2022


Chimcomplex a admis patru investitori noi la majorarea de capital, aceștia oferind fiecare cel puțin un milion de euro

Consiliul de Administrație Chimcomplex a admis la majorarea de capital ofertanții care au putut vărsa ca prime de emisiune de…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 18, 2021

Consiliul de Administrație Chimcomplex a admis la majorarea de capital ofertanții care au putut vărsa ca prime de emisiune de acțiuni cel puțin 1 milion de euro. În ultimele sase săptămâni Consiliul de Administrație a purtat negocieri cu 64 de investitori ce au dorit să subscrie la operațiunea de majorare de capital. Dintre aceștia au fost selectați doar patru investitori pentru care Consiliul de Administrație a aprobat emiterea unui număr de 6,1 milioane de noi acțiuni.

Interesul investitorilor a depășit cu peste 2,4 ori numărul de acțiuni noi emise pe piață în cadrul acestei etape de majorare de capital. Consiliul de Administrație Chimcomplex a recomandat celorlalți 60 de investitori rămași neonorați să participe la următoarea etapă de majorare de capital, ce se va deschide până la sfârșitul anului 2021.

Pe 15 aprilie s-a încheiat cu succes prima etapa din strategia Chimcomplex de pregătire a listării pe Bursa de la Varșovia în paralel cu cea de la București, scrie economica.net.