Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Comănești – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Comănești

Poliţiştii din Comăneşti au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, doi bărbaţi, din localitate, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 22, 2021

Poliţiştii din Comăneşti au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, doi bărbaţi, din localitate, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Comăneşti au probat activitatea infracțională a doi localnici, de 24 şi de 46 de ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 21 aprilie a.c., bărbatul de 46 de ani s-ar fi deplasat la locuinţa nepotului său, de 24 de ani şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri la nivelul feţei, acesta din urmă lovindu-l cu un obiect contondent.

În urma agresiunii, victima în vârstă de 46 de ani a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul jandarmilor din Moineşti şi al luptătorilor pentru acţiuni speciale din cadrul I.P.J. Bacău.

Sursa: IPJ Bacău