Thursday, May 19, 2022


Un tânăr de 28 de ani a fost prins de polițiști după ce a furat dintr-un magazin

Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni cercetează un tânăr de 28 de ani, din comuna Faraoani, bănuit de…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 23, 2021

Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni cercetează un tânăr de 28 de ani, din comuna Faraoani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 22 aprilie, în jurul orei 07.00, poliţiştii din Faraoani au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat de 30 de ani, despre faptul că în noaptea de 21/22 aprilie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras produse alimentare din magazinul pe care îl administrează.

Poliţiştii au depistat şi identificat un localnic de 28 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a rezultat că, acesta ar fi pătruns în magazin şi ar fi sustras băuturi, ţigări şi suma de 200 de lei din casa de marcat cauzând un prejudiciu în valoare de 700 de lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 28 de ani şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Bacău