Friday, September 29, 2023


Un tânăr băut, de numai 17 ani, s-a urcat la volanul unei mașini. A fost prins de polițiști

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci cercetează doi tineri, de 17 şi 19 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 24, 2021

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci cercetează doi tineri, de 17 şi 19 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe raza comunei Buhoci, a fost depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere şi cu o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturimul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un tânăr de 19 ani, care avea cunoștință despre faptul că prietenul său nu are dreptul de a conduce vehicule.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, respectiv încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Bacău