Wednesday, September 22, 2021


31 de permise reținuțe de polițiștii băcăuani în 24 de ore

Polițiștii rutieri au desfăşurat activităţi pe raza întregului judeţ pentru siguranţa traficului rutier. Activităţile au urmărit combaterea principalelor cauze generatoare…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 27, 2021

Polițiștii rutieri au desfăşurat activităţi pe raza întregului judeţ pentru siguranţa traficului rutier. Activităţile au urmărit combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, a consumului de alcool în rândul participanţilor la traficul rutier şi respectarea ordonanţelor militare în vigoare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au constatat 203 contravenții, din care 197 la regimul rutier şi 6 conform Legii 55 din 2020. De asemenea, au reținut 31 de permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Exemplu: Un tânăr de 28 de ani, din judeţul Iaşi a fost depistat de poliţiştii rutieri, la volanul unui autoturism cu viteza de 125 km/ h, în localitatea Dumbrava. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa: IPJ Bacău