Friday, September 29, 2023


Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru tâlhărie. A fost prins de polițiști când încerca să treacă frontiera din Ungaria în România

Polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 27, 2021

Polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită asupra unui bătrân din localitate. Ulterior, tânărul în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reţinut un tânăr de 18 ani, din comuna Coţofăneşti, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Borş când încerca să treacă frontiera din Ungaria în România.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 14/15 decembrie 2020, ar fi pătruns fără drept, în imobilul unui bătrân de 81 de ani, din comuna Coţofăneşti şi, prin folosirea de acte de violență, l-ar fi deposedat de suma de 140 de lei, un telefon mobil şi alte obiecte. Telefonul şi obiectele au fost recuperate de poliţişti.

Tânărul a fost preluat şi condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore şi prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată Poliţia; sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului.

Sursa: IPJ Bacău