Sunday, September 19, 2021


APIA: Campania de primire a cererii unice de plată în anul 2021 se va încheia pe 17 mai

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 5, 2021

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea campaniei de primire a cererilor unice de plată.

Potrivit unui comunicat al APIA, campania se va încheia la data de 17 mai 2021, iar până la aceasta dată s-au depus un număr de 632.831 cereri, pentru o suprafaţă de 5.068.754 hectare, scrie Agerpres.

„Pentru că siguranţa în contextul pandemiei Covid 19 este foarte importantă pentru noi, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti”, spun reprezentanţii instituţiei.

APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei şi acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene şi de la bugetul de stat.