Tuesday, July 27, 2021


BACĀU:Reţinut de poliţişti pentru tăiere ilegală şi furt de arbori

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de comiterea infracţiunilor…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 8, 2021

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au efectuat la data de 06 mai a.c. o percheziţie domiciliară pe raza comunei Asău, iar în urma activitaţilor desfăşurate au identificat la locuinţa acestuia o drujbă care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că, în perioada ianuarie-martie a.c., un bărbat de 44 de ani, din comuna Asău ar fi tăiat ilegal şi sustras 47 de m.c. material lemnos, diferite specii, în valoare de aproximativ 26.000 de lei din proprietatea privată a unui bătrân de 79 de ani, din Comăneşti.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.