Friday, September 29, 2023


Un bărbat de 34 de ani, cercetat de polițiști după ce ar fi sustras un telefon mobil și ar fi înşelat o femeie cu suma de 300 de lei

Ieri, 10 mai, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Moineşti au reținut pentru 24 de ore un bărbat…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 11, 2021

Ieri, 10 mai, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Moineşti au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt şi înşelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 10 mai a.c., bărbatul ar fi înşelat o femeie de 59 de ani, prin împrietenire, cu suma de 300 de lei. Totodată, din cercetări s-a stabilit că bănuitul ar fi sustras unei tinere de 20 de ani, un telefon mobil, în seara zilei de 24 aprilie a.c., profitând de neatenţia acesteia, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

În baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea bărbatului pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi escortarea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Sursa: IPJ Bacău