Friday, June 18, 2021


Ghidul pentru redeschiderea restaurantelor

Sprijiniți de specialiști din domeniul sanitar, reprezentanții hotelurilor şi restaurantelor din România au ales cele mai importante reguli după care…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 12, 2021

Sprijiniți de specialiști din domeniul sanitar, reprezentanții hotelurilor şi restaurantelor din România au ales cele mai importante reguli după care își vor ghida activitatea odată cu relaxarea.

Pe baza lor a fost întocmit un ghid care va fi respectat de cei ce fac parte din organizație. Noua normalitate din restaurante va însemna distanțare, mască de protecţie și reguli de igienă ca la carte.

“Ghidul pentru siguranţa în restaurante” arată cum va fi în localuri în această vară, după ce autorităţile dau startul relaxării. Ghidaţi de specialişti în domeniul medical, reprezentanţii hotelurilor şi restaurantelor au ales regulile pe care le consideră eficiente.

Răzvan Crișan, membru HORA: „Sunt peste 50 şi ceva de reglementări care au apărut din primăvara anului trecut până astăzi şi e o confuzie foarte mare. E mai puţin important pentru un virus care se transmite pe cale aeriană să dezinfectezi mănuşi şi e mult mai important să asiguri distanţare, să asiguri purtarea corectă a măştilor, să asiguri ventilarea unui spaţiu.”

Aşadar, mesele distanţate, masca de protecţie şi igiena riguroasă a încăperilor şi a angajaţilor, vor face parte din “meniul de siguranţă” al localurilor.