Friday, June 18, 2021


O SUPER COMEDIE se va juca la Onești. A fost văzutā de peste 10.000.000 de spectatori în 20 de tāri

„Vreți o seară în care să râdeți pe săturate și să va destindeți la o comedie potrivită întregii familii, fără…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at mai 17, 2021

„Vreți o seară în care să râdeți pe săturate și să va destindeți la o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun ?

VENITI LA „CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!”, așa suna invitația făcută de organizatorul acestui eveniment, Primăria Municipiului Onești.

Luni, 24 mai 2021 de la ora 17.30 și de la ora 20.00, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, comedia CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI! în regia lui Răzvan Oprea cu o distribuite de excepție: Silviu Biris, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea, Pavel Bârsan.

CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, dupa „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și qui-proquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

A făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.

𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄! 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!!! 

„Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul verde, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 50% din numărul total de locuri. 

 𝐀𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 148 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢!

Spectacolul durează 1 și 30 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor de securitate și distanțare socială’, a precizat Ionuț Tenie, directorul Direcției Cultura și Tineret.

 𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐞𝐬𝐭𝐞 90 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞 𝐩𝐮𝐧 𝐢̂𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐳𝐚𝐫𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐝𝐞 miercuri, 19 mai 𝟐𝟎𝟐𝟏.