Tuesday, October 26, 2021


Poliţiştii de investigaţii criminale au recuperat un autoturism furat dintr-o comunā bācāuanā

La data de 19 mai a.c., o femeie de 47 de ani, din comuna Nicolae-Bălcescu a sesizat prin 112 faptul…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 23, 2021

La data de 19 mai a.c., o femeie de 47 de ani, din comuna Nicolae-Bălcescu a sesizat prin 112 faptul că i-a fost sustras autoturismul proprietate.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa aceleaşi zile, persoane necunoscute ar fi pătruns în autoturismul parcat vizavi de locuinţa păgubitei, l-ar fi pornit şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au continuat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 21 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, în colaborare cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, au identificat doi bărbaţi, de 22 şi 25 de ani, ambii din comuna Gioseni, bănuiţi de comiterea infracţiunii.

Au fost puse în executare două mandate de arestare preventivă emise pe numele celor doi, fiind depistaţi pe raza judeţului Dâmboviţa. Totodată a fost recuperat autoturismul sustras, care fusese abandonat pe raza judeţului Brăila şi a fost restituit păgubitei.

Activităţile complexe au fost realizate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.