Sunday, October 17, 2021


CAMPANIA de sterilizare a câinilor cu stăpân inițiată de Primăria Onești, un real SUCCES

In zilele de 22 și 23.05.2021, Primaria Municipiului Onesti a invitat  proprietarii sau detinatorii de caini de rasa comuna sau…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 24, 2021

In zilele de 22 și 23.05.2021, Primaria Municipiului Onesti a invitat  proprietarii sau detinatorii de caini de rasa comuna sau metisi ai acestora de pe raza orasului Onesti, in Adapostul public Onesti din Calea Bacaului nr.10, in vederea sterilizarii, microciparii si inregistrarii gratuite a acestora!
Astfel,” în urma campaniei de sterilizare din 22 si 23. 05. 2021 au rezultat 125 de patrupede castrate, dintre care: 86 cu stăpân și 39 de caini fara stăpân din Adapostul Public ,” a ajutat Laurențiu Neghinā, primarul Oneștiului.

De asemenea, Primaria Municipiului Onesti, prin S.C DPP Onesti S.A, a asigurat transportul câinilor, la solicitarea scrisa a proprietarului cainelui, in vederea efectuarii operatiei de sterilizare si microcipare.

În urma numeroaselor solicitări venite din partea onestenilor, proprietari de pisici, Laurențiu Neghinā, primarul Municipiului Onesti a hotărât sa includă în programul gratuit de sterilizare a animalelor de companie și felinele.

Astfel, proiectul „Programul de sterilizare gratuită a animalelor de companie, câini și pisici, cu stăpân” va fi inclus spre aprobare în ședința Consilului local Onești din 26 mai 2021.