Tuesday, October 26, 2021


Depistat şi identificat de poliţişti la scurt timp după ce ar fi sustras un telefon

La data de 23 mai a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 24, 2021

La data de 23 mai a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Odobeşti, despre faptul că, în intervalul orar 15.30 – 16.00, cât timp aceasta a fost plecată de la domiciliu, persoane necunoscute au intrat în locuinţă pe uşa de acces neasigurată şi au sustras un telefon în valoare de aproximativ 700 de lei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp a fost identificat, pe marginea DN 2 F la intrarea în comuna Odobeşti, deplasându-se pe jos, spre municipiul Bacău, un tânăr de 18 ani, din comuna Bogdăneşti, iar în urma efectuării controlului corporal, asupra acestuia a fost identificat telefonul mobil ce a fost reclamat ca fiind sustras.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a bănuitului, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Asiguraţi-vă uşa cu încuietori sigure şi nu lăsaţi imobilul neasigurat la plecarea de acasă chiar şi pentru un timp scurt! În cazul în care aţi pierdut o cheie, înlocuiţi imediat încuietoarea!

Sursa: IPJ Bacău