Tânăr bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii oneşteni – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Tânăr bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii oneşteni

La data de 23 mai a.c., poliţiştii din Oneşti au reţinut un tânăr de 32 de ani, bănuit de comiterea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 24, 2021

La data de 23 mai a.c., poliţiştii din Oneşti au reţinut un tânăr de 32 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 21/22 mai a.c., tânărul din Oneşti, împreună cu alţi doi minori, ambii de 16 ani, din comuna Urecheşti s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei de 50 de ani, din comună şi ar fi sustras din autoturismul acesteia, o geantă în care se aflau documente personale, mai multe chei şi suma de 2500 de lei. Totodată, în aceeaşi noapte, cei trei bănuiţi ar fi sustras o poşetă, în care se afla suma de 600 de lei , dintr-un autoturism parcat în faţa imobilului unei localnice.

Se continuă cercetările sub aspectul săvȃrşirii infracţiunii de furt calificat, iar faţă de tânărul de 32 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru de 24 de ore, fiind introdus ȋn Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Furturile din autovehicule reprezintă încă o atracţie pentru doritorii de câştiguri ilicite. Valoarea bunurilor este apreciată diferit de fiecare! Ceea ce pentru unii dintre noi nu valorează mare lucru, pentru altul poate fi ceva ce nu a avut niciodată sau pe care poate obţine bani!

AŞADAR, • Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, nici chiar pentru câteva minute, bani, GPS-uri, detectoare radar, staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, genţi, borsete, poşete sau telefoanele mobile!

• Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!

• Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!