UPDATE: BĂTRÂNUL A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTI. L-AŢI VĂZUT? Un bărbat de 87 de ani a plecat de la spital spre casa, însă nu a mai ajuns la locuința sa – Curierul de stiri
Thursday, April 18, 2024


UPDATE: BĂTRÂNUL A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTI. L-AŢI VĂZUT? Un bărbat de 87 de ani a plecat de la spital spre casa, însă nu a mai ajuns la locuința sa

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DRANCĂ MIHAIU de 87 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău….

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 25, 2021

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DRANCĂ MIHAIU de 87 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău. La data de 24 mai a.c., bătrânul ar fi plecat din curtea unei unităţi medicale către adresa de domiciliu şi nu a mai ajuns.

Încă de la momentul sesizării, poliţiştii s-au mobilizat prompt şi au început cercetările în acest caz. S-a procedat la efectuarea de căutări în municipiul Bacău şi zonele limitrofe.

Azi noapte, în jurul orei 24.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Letea-Veche au depistat bătrânul pe raza localităţii şi a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DRANCĂ MIHAIU de 87 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău. La data de 24 mai a.c., bărbatul ar fi plecat din curtea unei unităţi medicale către adresa de domiciliu, însă nu a ajuns până în prezent.

SEMNALMENTE Înălţime 1,75 m, greutate 70 de kilograme, ochi verzi, fața ovală, ten deschis, păr cărunt.

ÎMBRĂCĂMINTE pantaloni gri închis, geacă albastru închis, pălărie kaki şi papuci negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.