Friday, September 29, 2023


Bacău: 55 de apeluri la 112 în 24 de ore

Acţiunile preventive ale polițiștilor băcăuani pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfăşurate în ultimele 24 de ore,…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iunie 2, 2021

Acţiunile preventive ale polițiștilor băcăuani pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfăşurate în ultimele 24 de ore, şi-au atins obiectivul astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

La data de 01 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 57 de evenimente, dintre care 55 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 193 de sancțiuni, pentru încălcarea prevederilor privind ordinea și liniștea publică, pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere.

Cele mai multe amenzi, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, potrivit O.U.G nr. 195/2002.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale este de 58.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Bacău