Friday, September 29, 2023


De astăzi, onestenii interesați pot solicita vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete

De azi, începe etapa a doua a Programului Rabla pentru electrocanice. Astfel, onestenii interesați pot solicita vouchere, de data aceasta…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 4, 2021

De azi, începe etapa a doua a Programului Rabla pentru electrocanice. Astfel, onestenii interesați pot solicita vouchere, de data aceasta pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Asta după ce, săptămâna trecută, puteau fi cumpărate, la preț subvenționat, mașini de spălat rufe sau vase și frigidere ori congelatoare. Toate voucherele au fost epuizate încă din ziua deschiderii primei etapei, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la același lucru și în privința celei de-a doua etape.

Teoretic, dacă nu vor fi epuizate din prima zi, cupoanele valorice pot solicitate până pe pe 17 iunie, la ora 23:59. Cert este că, acum, pot fi cerute vouchere cu valori cuprinse între 300 și 500 de lei, în funcție de categoria de electrocasnice vizată – televizoare, laptopuri și tablete. Însă, acestea trebuie mai întâi validate și activate, pentru a putea fi folosite la achiziționarea de electrocasnice din magazinele acceptate în program.

Electrocasnicele trebuie cumpărate în cel mult 15 zile de la validarea voucherelor. În etapa a treia, 18 iunie – 1 iulie, vor putea fi cumpărate aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.