Tuesday, October 26, 2021


Un bărbat din localitatea Mănăstirea Caşin a fost dat dispărut

Un bărbat din localitatea Mănăstirea Caşin a fost dat dispărut, vineri după-amiaza.  Se pare că este vorba despre un bărbat…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 19, 2021

Un bărbat din localitatea Mănăstirea Caşin a fost dat dispărut, vineri după-amiaza.  Se pare că este vorba despre un bărbat de aproximativ 70 ani care a fost luat de apă, după ce podeţul pe care se afla s-a rupt.

„Din păcate avem două persoane, una dispărută la Bacău care traversa un podeţ care s-a rupt şi a căzut în apă, o altă persoană care nu ştim împrejurările, dar… la Neamţ, unde se afla sub manevre de resuscitare. Mai avem în judeţul Vrancea zece persoane, zece muncitori într-o localitate care lucrau şi au fost suprinşi de apă care a crescut şi s-au refugiat într-o remorcă şi pompierii se ocupă de salvarea lor”, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Ca urmare a ploilor abundente, pompierii au intervenit în municipiul Bacău s-a intervenit pentru evacuarea apei din o curte şi de pe o stradă. La Mărgineni s-a intervenit la o casă și două curți iar la Berzunţi s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe o casă.

La Oituz s-a intervenit pentru evacuarea apei din 2 curţi; pe DN11, în loc. Bogdăneşti, circulaţia rutieră a fost îngreunată din cauza apei de pe carosabil.

În Scorţeni s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, la Comăneşti s-a scos apa dintr-o curte, la Moinești au fost inundate două curți.