Sunday, April 2, 2023


Trei mandate de arestare puse în aplicare de polițiștii din Bacău

La data de 23 iunie a.c., o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 25, 2021

La data de 23 iunie a.c., o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Spiru Haret din localitate, a depistat un tânăr de 30 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bacău, acesta fiind condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Buhuşi au pus în executare 3 mandate de executare a pedepsei, emise de Judecătoria Buhuşi la trei persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 41 de ani, condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, având de executat 3 ani şi 4 luni închisoare, în cazul bărbatului de 33 de ani, proxenetism în formă continuată şi instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru o femeie de 41 de ani având de executat 5 ani închisoare, iar tânărul de 29 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, având de executat 2 ani de închisoare. Persoanele în cauză au fost conduse şi încarcerate la Penitenciarul Bacău.

La data de 24 iunie a.c., o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Oituz, au identificat un bărbat de 56 de ani, din localitate care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Oneşti prin care a fost condamnat la o pedeapsă de un an si 3 luni, pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.