Friday, October 22, 2021


Bacău: A accidentat o persoana și a fugit de la locul accidentului

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 26, 2021

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un tânăr de 27 ani, din Bacău, în timp ce se deplasa pe un motociclu pe strada Erou Ciprian Pintea, a fost surprins şi accidentat de o persoană care a coborât de pe locul din spate al unui autoturism ce staţiona pe banda nr. 3 de circulaţie, fără a se asigura că nu poate să rezulte un pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic, ulterior, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii au efectuat verificări specifice şi au identificat conducătorul autoturismului în cauză, respectiv o tânără de 27 de ani, din comuna Horgeşti, iar persoana din spate, o tânără de 20 ani, tot din comuna Horgeşti.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li-i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânărul de 27 de ani a primit îngrijiri medicale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.