Monday, July 26, 2021


Acțiunile polițiștilor oneșteni pentru siguranța cetățenilor

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Oneşti au acţionat pe raza municipiului pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iulie 6, 2021

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Oneşti au acţionat pe raza municipiului pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 şi prevenirea cerşetoriei în ziua de 04 iulie a.c.

Astfel au fost verificate 56 cetăţeni şi 9 autovehicule, 2 societăţi comerciale, 5 terase, 5 lăcaşe de cult, 2 pieţe/târguri şi 2 parcuri. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.795 de lei.

Şi poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, au acţionat pe linia respectării măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2, verificând 54 persoane, 43 autoturisme şi 10 societăţi comerciale şi terase, fiind aplicate 20 sancţiuni în valoare de 4.005 de lei.

În dată de 04 iulie a.c., poliţiştii din Dărmăneşti au acţionat raza oraşului pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, fiind legitimate 60 de persoane şi controlate 14 de autovehicule. De asemenea, au fost verificaţi 18 operatori economici şi 12 unităţi prevăzute cu pază.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.045 de lei.

Polițiștii Staţiunii Slănic Moldova au fost prezenți pe raza de competenţă într-o acțiune organizată pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă.

În cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii au legitimat 43 de persoane, au controlat 23 de autovehicule şi au verificat 16 societăți comerciale (terase, restaurante, hoteluri). Pentru neregulile constatate, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.670 de lei, din care 5 în baza Legii 61/1991.