Monday, October 18, 2021


Intre 6 si 8 august 2021, la Bacau se desfasoara „Young Island Festival GENESIS”

Prezentat ca o imagine de poveste învăluită în mister și beneficiind de o locație pe masură, Genesis, prima ediție a…

PublicatCurierulDeStiri , in Cultură și Educație Social , at iulie 6, 2021

Prezentat ca o imagine de poveste învăluită în mister și beneficiind de o locație pe masură, Genesis, prima ediție a festivalului Young Island va avea loc în Bacau, în perioada 6 – 8 august 2021, pe Insula de Agrement – Insula mică. Deși aflat la prima ediție, organizatorii promit un line-up cu nume de referinta in genurile muzicale cele mai în vogă astfel încât să satisfacă o paletă cât mai variată de iubitori ai evenimentelor muzicale in aer liber.

Insula de agrement este o insulă artificială din Bacău, creată în mijlocul unui lac format de râul Bistrița, amenajată pentru agrement, cu locuri de plajă și pentru practicarea sporturilor în aer liber.

Cu o experienta de peste zece ani, plecand de la succesul înregistrat cu event-ul ATB, cei implicați au reusit să angreneze în acest proiect și alți trendsetteri în muzică, care au adus publicului băcăuan artiști precum Dubfire sau Deborah De Luca. Așadar există toate premisele ca Festivalul Young Island să se bucure de multă apreciere din partea celor dornici de distracție.

Primele bilete s-au pus deja în vânzare! În cel mai scurt timp vor fi anunțați artistii ce vor încânta participanții pe parcursul celor 3 zile de festival!