Monday, October 18, 2021


FOTO- În premierā, șefii de promoție ai școlilor gimnaziale au fost premiați de Primăria Onești

Primăria Municipiului Onești a organizat, astăzi, în aula bibliotecii Radu Rosetti, festivitatea de premiere a șefilor de promoție ai școlilor…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at iulie 7, 2021

Primăria Municipiului Onești a organizat, astăzi, în aula bibliotecii Radu Rosetti, festivitatea de premiere a șefilor de promoție ai școlilor gimnaziale.

Cei 14 elevi care au fost declarați șefi de promotie au primit din partea municipalității pe lângă diplome și suma de  1000 de lei, fiecare. Premiile au fost înmânate de primarul Oneștiului, Laurențiu Neghinā

„Astăzi, alături de cadrele didactice, părinți și colegi din cadrul primăriei am avut bucuria de a-i premia pe cei mai buni dintre cei mai buni elevi de gimnaziu din Onești, sefii de promoție. Întotdeauna am susținut perfomanta obținută de tinerii din orașul nostru și, prin proiectele pe care le-am inițiat dorim sa ii răsplătim și sa îi încurajăm pe viitor”, a declarat pentru curieruldestiri.ro, Laurențiu Neghinā.

Proiectul demarat in anul 2013, aflat la a lX-a ediție are ca noutate in acest an premierea sefilor de promoție de gimnaziu.

De asemenea, pe data de 14 iulie, de la ora 11.00, Primăria ii va răsplăti  și pe șefii de promoție ai liceelor oneștene.

Astfel, șapte liceeni vor primi din partea administrației publice locale câte 2000 de lei.