Tuesday, October 26, 2021


Accident rutier MORTAL. Douā persoane din Bacău și-au pierdut viața

Doi soti de 65 , respectiv 67 de ani din Judetul Bacau si-au pierdut viata, joi, intr-un tragic accident auto…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 9, 2021

Doi soti de 65 , respectiv 67 de ani din Judetul Bacau si-au pierdut viata, joi, intr-un tragic accident auto petrecut pe E85, in localitatea Miclauseni. A treia victima, din cealalata masina, un barbat de 30 de ani a fost transportat la spital

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac:În jurul orei 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident care a avut loc în zona localităţii Miclăușeni. Este vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule. Cele două persoane care se aflau în autoturism, aici ne referim la conducătorul auto şi la pasageră, au decedat. Poliţiştii au testat alcoolscopic celălalt conducător auto, stabilindu-se că nu consumase alcool. De asemenea, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt.